fejlődéspszichológia

Újszülöttkor, kisgyermekkor, óvodáskor, kisiskoláskor, kiskamaszkor, kamaszkor;

fejlődés és fejlesztések

Amikor gyermekpszichológusként egy új családdal találkozom, mindig beszélgetünk arról, éppen milyen fejlődési szakaszban van most a gyermek és a család.

Ez nagyon fontos ahhoz, hogy jobban megértsük a gyermek viselkedését és közelebb kerüljünk a probléma megoldásához!

Ezen az oldalon olvashattok a különböző életkori szakaszokról és azok sajátosságairól. Fejlesztésekről, gyógypedagógiát  is érintő témakörökről.

 
 
nyári szünet karantén után

Nyári szünet 3 hónap karantén után

Különös nyár lesz a 2020-as évben, hiszen a koronavírus járvány miatt már március közepe óta szünetelt az iskolába járás. Egyre több aggódó kérdést kapok, hogyan fognak így visszatérni szeptemberben a diákok az iskolába? Milyen legyen a nyári szünet, tanuljanak-e a gyerekekkel, mire készítsék fel őket? Egy biztos: Ne aggódjatok! Ez a helyzet MINDENKINEK új és ismeretlen!

Tovább olvasom

Tetszett a cikk?

Akkor kérd az INGYENES Gyermekpszichológiai Magazin Hírlevelet és én minden hónapban elküldöm neked a legfrissebb híreket, cikkeket és különleges ajánlatokat a Gyermekpszichológus BLOG-tól!

Témák

Legfrissebbek

Bojti Andrea gyermekpszichológus

Szájrapuszi a gyereknek. Szabad vagy sem? RTL Klub Reggeli riport

A minap David Beckham osztott meg egy képet a közösségi oldalán, amin 9 éves kislányának szájrapuszit ad. A kép nagy felháborodást keltett a sajtóban. Vajon ez belefér a szülő gyerek kapcsolatba? A kérdésre az RTL Klub Reggeliben szakértőként válaszoltam. Nézd meg az adást és olvasd el a cikkemet a témában!

közösség