Blog

A szerző, Bojti Andrea több mint 10 éve praktizáló gyermekpszichológus. 2011 óta a GyermekpszichológusBLOG írója. Olvass bele a cikkekbe és tudj meg többet a gyermekedről!

névtelen terv (31)

Neked birka türelmed van?

Sok szülő azt gondolja, hogy a „jó szülőség” mércéje az, mennyire van minden áron türelme a gyerekéhez.

mikulás hazugság

Vajon a Mikulás hazugság? – Forbes cikkem

Ilyenkor decemberben minden évben felmerül a kérdés, hogy vajon hazudunk-e azzal, ha eljátsszuk a Mikulás meséjét a gyerekeknek? Nem fog sérülni a kapcsolatunk, amikor csalódva meg kell tudnia, hogy az egész nem igaz? Szabad így hazudni a gyermeknek? 

névtelen terv (8)

Így beszélj a halálról gyermekeddel.

„Ha a gyermeked fél, szorong a halál gondolatától, az egy természetes jelenség.” Ebben a cikkben 8 konkrét tanácsot is olvashatsz arról, hogyan közelítsétek meg a halál kérdését.

rólam mondták

idezojel

Kasza-Darai Andrea

Kurzustag

Voltak napok a dackorszakban, amikor annyira elesettnek éreztem magam, hogy nem láttam a végét. Aztán ajánlották itt Instán a Gyermekpszichológus BLOG-ot. Andi oldalának azóta is a függője vagyok. Rengeteg posztban és kérdezz-felelekben segít mindenkinek, a legkisebb apróságoktól kezdve a nagyobb dolgokig. Most épp az ovis beszoktatással kapcsolatos és az önismereti kurzusára fizettem be. De csak a posztokat átolvasva is rengeteget tanulhatsz tőle.

idezojel

Nagy Imola Fanni

Kurzustag

„Köszönöm A magabiztos szülők iskolája kurzust! Szeretek tudatosan élni, és a gyermeknevelés teljesen új terep volt számomra friss szülőként. Andrea iránymutatása nagyon sokat segített abban, hogyan álljak rugalmasan, ám tudatosan a gyermekneveléshez. Megismertem, mire érdemes figyelni, figyelembe venni. Bízom benne, hogy hatékonyan tudom ezeket a mindennapokba is átültetni. 🙂

ÉRDEKELNEK AZ ÚJDONSÁGOK?

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

A legfrissebb gyermekpszichológiai hírek személyesen tőlem!