ONLINE KURZUSAIM

Az otthonodban is segítek neked online kurzusaimon keresztül!
Gyere és nézz szét!

Önismeret tudatos szülőknek

A saját szülői önismereted fejlesztése egy befektetés a gyermeked és a családod jövőjébe. Ez az első lépés ahhoz, hogy ne add tovább a generációk óta hordozott rossz szülői mintákat.

A magabiztos szülők iskolája

A gyermekpszichológia szemléletét megtanulva teljesen más szemmel látod majd és kezeled a különböző gyermeknevelési helyzeteket.

Válás gyermekszemmel

A gyermek szempontjából nincs olyan, hogy „jó válás”. A válás mindig traumával jár. Ugyanakkor szülőként sokat tehetsz azért, hogy hosszú távon a legkevésbé sérüljön a lelke. Ebben segítek neked gyermekpszichológusként a Válás gyermekszemmel kurzuson. 

IDŐSZAKOSAN ELÉRHETŐ

Tudatos felkészülés a kistestvér érkezésére

Tudatosan, az egész családot felkészítve a kistestvér érkezésére, sokkal gördülékenyebben veszitek majd a születés utáni változásokat. Ebben a komplex gyermekpszichológiai felkészülésben segítek most neked.

Felkészülés az óvodára/bölcsődére

Tudatosan, az egész családot felkészítve erre az eseményre, sokkal gördülékenyebben veszitek majd a beszoktatás időszakát. Ebben a komplex gyermekpszichológiai felkészülésben segítek most neked.

ingyenes kurzus

A te gyermeked

web fooldal 6 ingyenkurz (1)
  • Tud türelmesen várakozni vagy úgy érzed túl hamar türelmetlenné válik?
  • Eljátszik szépen egyedül vagy folyton csak téged nyaggat, hogy játssz vele?
  • Hagyja, hogy nyugodtan telefonálj és válts néhány szót egy másik felnőttel vagy állandóan közbeszól?

Ha így érzed, akkor neked készítettem el az „Így tanítsd türelemre a gyermeked” INGYENES online gyermekpszichológiai kurzust. Kattints a gombra és töltsd le.

rólam mondták

idezojel

Kasza-Darai Andrea

Kurzustag

Voltak napok a dackorszakban, amikor annyira elesettnek éreztem magam, hogy nem láttam a végét. Aztán ajánlották itt Instán a Gyermekpszichológus BLOG-ot. Andi oldalának azóta is a függője vagyok. Rengeteg posztban és kérdezz-felelekben segít mindenkinek, a legkisebb apróságoktól kezdve a nagyobb dolgokig. Most épp az ovis beszoktatással kapcsolatos és az önismereti kurzusára fizettem be. De csak a posztokat átolvasva is rengeteget tanulhatsz tőle.

idezojel

Nagy Imola Fanni

Kurzustag

„Köszönöm A magabiztos szülők iskolája kurzust! Szeretek tudatosan élni, és a gyermeknevelés teljesen új terep volt számomra friss szülőként. Andrea iránymutatása nagyon sokat segített abban, hogyan álljak rugalmasan, ám tudatosan a gyermekneveléshez. Megismertem, mire érdemes figyelni, figyelembe venni. Bízom benne, hogy hatékonyan tudom ezeket a mindennapokba is átültetni. 🙂

ÉRDEKELNEK AZ ÚJDONSÁGOK?

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

A legfrissebb gyermekpszichológiai hírek személyesen tőlem!