Gyermekpszichológus Blog Bojti Andrea

A MAGABIZTOS SZÜLŐK ISKOLÁJA

ONLINE
GYERMEKPSZICHOLÓGIAI
KURZUS

Szeretnéd érteni gyermeked lelkivilágát?

Egy tudatos szülőben gyakran felmerülnek ezek a kérdések!

 • Olyan jó lenne, ha minden helyzetben lenne egy támpont a gyermeknevelésben!
 • De a gyermeknevelési irányzatok tele vannak ellentmondásokkal!
 • Hogyan döntsem el, hogy melyiknek hihetek?
 • Mi van, ha lelki sérülést okozok neki, mert nem jól segítek?

Érthető az aggodalmad!

Ezért segítek, hogy magabiztos szülővé válhass!!

Klinikai gyermek- és ifjúságpszichológusként több mint 10 év szakmai tapasztalatát osztom meg veled ebben az átfogó gyermekpszichológiai kurzusban.

Tudom, hogy számodra is a legfontosabb, hogy boldog és kiegyensúlyozott gyermeket nevelj!

Ezért elkészítettem egy komplex tudásanyagot, amiben megtanulhatod, hogyan tudsz a gyermekpszichológia szemléletével segíteni a gyermekednek. Legyél te a saját gyermeked lelkivilágának a tudósa!

Magabiztos szülők iskolája

A kurzus az alábbi 4 fejezetből áll

Gyermekpszichológiai alapok
és neveléstörténet

Sokszor elbizonytalanodsz, vajon elég következetesen neveled-e a gyermeked? Lehet, hogy túl szigorú, esetleg túl engedékeny vagy? Az anyukád és a nagymamád másként csinálná? Ebben a fejezetben segítek, hogy megértsd milyen társadalmi keretek között kell most gyermekeinket nevelni és hogyan gondolkodik erről a gyermekpszichológia

Így nevelj
boldog gyermeket!

Ebben a fejezetben megtanítalak, hogyan lehet egyszerre ösztönösen de mégis tudatosan gyermeket nevelni! Támpontokat adok abban, hogyan tudsz rugalmasan, az adott élethelyzetnek, életkornak vagy problémának megfelelően reagálni. Ezáltal sokkal magabiztosabban tudod majd kezelni a nehéz helyzeteket is.

A GYERMEKI SZEMÉLYISÉG
A gyermekpszichológus szemével

Ne ragadj le egy-egy problémánál gyermekeddel kapcsolatban! Tanuld meg te is komplexen látni a fejlődését! Hogyan hat gyermekedre a család, a közösség, az iskola/óvoda és a társadalom rendszere? Mi az, ami az ő életkorában normális és mikor jogos az aggodalmad? Ebben a fejezetben a gyermekpszichológusok összetett gondolkodásmódját ismerheted meg.

A SZÜLŐI SZEREP
A szülőség pszichológiája

Tudtad, hogy a szülővé válás ugyanúgy értelmezhető egy életkori szakasz sajátosságaként mint a gyermeki fejlődés? A kurzus utolsó fejezetében egy önismereti útra invitállak, ami a te döntésed, hogy elindulsz-e rajta. Gyermeked nevelésének egyik kulcsa a saját szülőszereped fejlesztése. Ennek része a saját családi mintáiddal való munka és a szülőtársaddal való kapcsolatod is.

AkiTŐL TANULHATSZ:

Bojti Andrea, klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus vagyok, 2011 óta a gyermekpszichológus BLOG szerzője. 

Szülőként magam is sokszor alkalmazom szakmai tudásomat két gyermekünk nevelése során. Azonban fontosnak tartom, hogy az ösztöneinkre is hallgassunk! Számomra a rugalmas gyermeknevelés nagy magabiztosságot jelent!  

Több mint 10 éves gyermekkórházi munkámban és magánpraxisomban többszáz családnak segítettem már gyermeknevelési kérdésekben. 

Rendszeresen találkozhatsz velem a médiában is. Legtöbbször az RTL Klub műsoraiba (Reggeli, Fókusz és a Híradó) hívnak szakértőként, de voltam már a Ridikül és a Családbarát vendége is. Írtam szakmai cikkeket a Nők Lapja Psziché és a HVG Pszichológia Extra magazinokba, hogy csak a fontosabb megjelenéseket említsem. 

 

Bojti Andrea gyermekpszichológus

ITT TALÁLKOZHATTUNK:

Kinek ajánlom a kurzust?

A magabiztos szülők iskolája online kurzust jó szívvel ajánlom MINDEN SZÜLŐNEK, bármilyen életkorban is van a gyermeked.

 • Ha még csak tervezed a gyermekvállalást vagy meg sem született a babád, de szeretnél előre felkészülni a gyermekneveléssel járó kihívásokra.
 • Ha a babád még kicsi és szeretnéd jobban megérteni, mi zajlik a lelkében.
 • Ha óvodáskorú gyermeked nevelési problémáira keresed a válaszokat.
 • Ha iskoláskorban lévő kamaszodó vagy már kamaszkorú gyermeked lelkivilágát szeretnéd jobban megérteni.

Milyen eredményre számíthatok, ha elvégzem a kurzust?

Ugyanakkor NEM neked való a kurzus, ha

A résztvevők mondták:

"Kedves Andrea! A magabiztos szülők kurzust vásároltam meg. Nagyon örülök, hogy videókból áll az anyag, így fülessel hallgatva kényelmesen tudok közben szoptatni vagy teregetni. 🙂 Hasznosnak találom az elhangzottakat, valószínűleg később is elő fogom venni, ha olyan helyzetbe kerülök, ahol kell a támogatás, megerősítés. Köszönöm!"
Gyermekpszichológus Blog Bojti Andrea
R. Csilla
Kurzus résztvevő

Az online kurzus előnyei

Hogyan zajlik a kurzus?

Mikor kezdődik a kurzus?

Mivel A magabiztos szülők iskolája egy online kurzus, a leckékhez azonnal hozzáférhetsz. Megvásárlás után után 2 évig korlátlanul hozzáférsz a kurzus anyagához.

Ha mostanában elfoglalt vagy, a családoddal vagy a munkáddal többet kell foglalkoznod, vagy egyéb okból később tudod elkezdeni a kurzust, semmi gond. Megrendelésedtől kezdve bármikor bejelentkezhetsz a zárt felületre és hozzáférsz a kurzus anyagaihoz. A kurzus leckéit tehát akkor dolgozhatod fel, amikor Neked alkalmas.

Most 2 extra AJÁNDÉKOT is kapsz a kurzushoz!

TUDATOS KÜTYÜZÉS
- letölthető útmutató -

Szeretnéd, ha az általad szabályozott keretek között használná a gyerek a laptopot a telefont és nézné a televíziót? Úgy érzed kicsúszott az irányítás a kezeid közül? Ebben a hasznos letölthető útmutatóban számos tanácsot kapsz, hogyan alakíthatod ki az ideális kütyüzési szokásokat és miként szoktathatod le a túlzott kütyüzésről a gyermeked. A letölthető útmutatót megtalálod a kurzus felületén

Mit tegyek, ha probléma van?
- letölthető csekklista -

Megváltozott a gyermeked viselkedése? Úgy érzed valamilyen lelki problémája van, de nem tudod mi lehet az? Ezzel a csekklistával segítek neked, hogy megtaláljátok az okát. A listán a gyermekpszichológiai fejlődési anamnézissel, a családi és a közösségi háttérrel kapcsolatos irányított kérdéseket találsz. Ezeket végiggondolva, a család közelebbi és távolabbi tagjait is bevonva hamarabb közelebb kerültök a megoldáshoz!

Miben más ez a kurzus mint az ÖNISMERET TUDATOS SZÜLŐKNEK?

AZ ÖNISMERET TUDATOS SZÜLŐKNEK kurzus fő fókusza rajtad van. 

 • A kurzuson megtanítalak a szülői önismeret alapjaira.
 • Támpontokat adok abban, hogyan tudod a saját hozott szülői mintáidat megérteni. Hogyan hatnak ezek a te szülői szerepedre.
 • Ne sajnáld az időt és az energiát a saját életed megismerésére, rendezésére, hiszen hosszú távon ez gyermekeid, unokáid és az egész családod javára is válik.

A két kurzus együtt egy komplex gyermekpszichológiai szakmai tudásanyag.
A kettő együtt most kedvezményes áron a Tiéd lehet!

(Ugyanakkor önállóan is teljes egészek. Nem épülnek egymásra.)

ALAPCSOMAG

5.990 Ft
 • A MAGABIZTOS SZÜLŐK ISKOLÁJA kurzus teljes anyaga.
 • MOST 2 szuper AJÁNDÉKKAL!

DUPLA CSOMAG

9.990 Ft
 • A teljes alapcsomag.
 • + AZ ÖNISMERET TUDATOS SZÜLŐKNEK kurzus teljes anyaga.
Népszerű!

VIP CSOMAG*

19.990 Ft
 • A teljes dupla csomag.
 • + 1 db 50 perces konzultáció (értéke: 12.000 Ft)

Mit kapsz egyszeri 50 perces konzultáció árának feléért?

5990 Ft
 • 4 fejezet
 • Közel 2 órányi videóanyag
 • MOST 2 szuper AJÁNDÉKKAL!
 • Legyél magabiztos szülő!
Népszerű!
 • *VIP CSOMAG vásárlása esetén az egyéni konzultáció ONLINE formában zajlik. Bejelentkezni a vásárlástól számított 2 héten belül tudsz az info@bojtiandrea.hu email címen.
 • A programhoz kettő évig garantáltan hozzáférsz! Így bármikor újra megnézheted és megismételheted a tanultakat.
 • Az ajándékokat letöltheted a kurzus zárt felületéről!

Kattints a megrendelés gombra és a bejövő oldalon töltsd ki a megrendelő űrlapot, válassz fizetési módot, majd kattints a “Kérem a kurzust!” gombra! Ezután fizesd ki a kurzus árát! A bankkártyás fizetésre kattintva azonnal tudsz is fizetni az OTP Simple biztonságos fizetési felületén. 

A sikeres fizetés után aktiválom a hozzáférésedet az kurzus zárt oldalához, ahol eléred a videót és megkapod a bónusz zárt Facebook csoport linkjét.

A kurzust  csak bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni.

A bankkártyás fizetési gombra kattintva azonnal tudsz is fizetni az OTP Simple biztonságos fizetési felületén.

Az OTP Simple által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

A magabiztos szülők iskolája kurzusom anyagait  egy zárt felületen fogod tudni elérni, ahová felhasználónév és jelszó megadásával fogsz tudni bejelentkezni. Az egyedi hozzáférésedet és a bónusz Facebook támogató csoport elérhetőségét e-mailben fogom elküldeni neked a sikeres fizetés után.

Bankkártyás fizetés választása esetén a tranzakció a külső banki partner (OTP Simple) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod a számlát és a kurzushoz való hozzáférésedet is.

A Magabiztos szülők iskolája kurzust kettő évig érheted el a kurzus zárt felületén. Ezidő alatt bármikor hozzáférhetsz és tanulhatsz belőle.

Ez természetes. Bármilyen kérdésed is adódik A magabiztos szülők iskolája kurzusom alatt, itt leszek, hogy segítselek, támogassalak. E-mailben (info@bojtiandrea.hu) bármikor felteheted a kérdéseidet, és én rövid időn belül személyesen fogok neked válaszolni. 🙂

Tudtad, hogy 7 napos 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok erre a kurzusra?! 

Ha úgy érzed, nem adott semmi pluszt neked ez a kurzus, akkor csak írsz nekem egy e-mailt 7 napon belül, és én visszafizetem neked a tanfolyam árát.