Bojti Andrea gyermekpszichológus

TUDATOS FELKÉSZÜLÉS
A KISTESTVÉR ÉRKEZÉSÉRE

Így minimalizáld a testvérféltékenységet!

ONLINE GYERMEKPSZICHOLÓGIAI KURZUS

Akkor neked szól a TUDATOS FELKÉSZÜLÉS A KISTESTVÉR ÉRKEZÉSÉRE online kurzus! KATTINTS A VIDEÓRA és nézd meg miről van benne szó! (Csak fél perc)

Különleges ajánlatom azoknak, akik előregisztráltak: Amennyiben kedden 20:00-ig megvásárolod a kurzust, AJÁNDÉKBA adom mellé A magabiztos szülők iskoláját. Az ajándék értéke 4990 Ft.

Jelentkezési határidő:

nap
óra
perc
másodperc

Ez a kurzus legközelebb 2021 júliusában indul

Az előregisztráltaknak speciális ajánlattal. Ne maradj le, kérd az előregisztrációt! (Ez vásárlási kötelezettséggel nem jár.)

TE TUDTAD?

Szülőként komoly felelősséged van abban, hogyan alakul gyermekeid viszonya egymással. Már a kistestvér születése előtt el kell kezdened a testvérek kapcsolatának narratíváját (történetét) kialakítani. Ez komoly érzelmi biztonságot jelent nagyobb gyermeked számára. 

kistestvér születik

EBBEN SEGÍT A TUDATOS FELKÉSZÜLÉS A KISTESTVÉR ÉRKEZÉSÉRE ONLINE KURZUS

Miről szól a kurzus?

A kurzus lépésről lépésre megtanít, hogyan tudod jól felkészíteni gyermekedet és családodat a kistestvér születésére. 8 videóelőadásban beszélek az alábbi témákról szakmai és gyakorlati  megközelítésből: 

+1 ajándék fejezet: A gyermekek napirendjének összehangolása. (Dr. Dénes Ivett orvos, bababarát alvástanácsadó előadása)

Ezen felül csatlakozhatsz A KURZUS ZÁRT FACEBOOK KÖZÖSSÉGÉHEZ, ahol 2021 december 31-ig-ig lehetőséged van kérdezni tőlem. A zárt közösség megtartó ereje, a többi szülő tapasztalata rengeteg segítséget nyújt a felkészülésben és biztonságot ad a kezdeti nehézségek idején.

A résztvevők mondták:

"Szívből ajánlom Andrea kurzusát azoknak, akik kistestvért terveznek vagy épp úton van már. Még csak a harmadik előadásnál tartok, de már sokkal nyugodtabban érzem magam és sok kérdésre választ kapta. Köszönöm ezt a kurzust, hogy összeállítottad!""
Gyermekpszichológus Blog Bojti Andrea
N. Veronika
Kurzus résztvevő

AKI SEGÍT:

BOJTI ANDREA klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus vagyok, a Gyermekpszichológus BLOG szerzője.

Gyermekpszichológusként rendszerszemléletben gondolkodom. Ez azt jelenti, hogy a kistestvér érkezésére való felkészülést az egész család feladatának tekintem!

10 éve dolgozom a Heim Pál Gyermekkórházban, mely idő alatt többszáz család kapcsolati dinamikáját ismertem meg. Magánrendelésemen az egy alkalmas szülőkonzultáció keretein belül gyakori kérdés a testvérféltékenység kezelése.

Családterápiás szakmai és egyéni gyermekterápiás tapasztalataimat felhasználva hoztam létre a Tudatos felkészülés a kistestvér érkezésére online kurzust, hogy neked is segíthessek! 

Bojti Andrea gyermekpszichológus

ITT TALÁLKOZHATTUNK:

NEKED VALÓ A KURZUS, HA

KÉRLEK NE JELENTKEZZ AKKOR, HA

Milyen eredményre számíthatsz, ha elvégzed a kurzust?

kistestvér születik

Miért online kurzus?

Hogyan zajlik a kurzus?

A KURZUSHOZ MOST EGY NAGYON HASZNOS AJÁNDÉK IS JÁR:

+1 EXTRA FEJEZET: A GYERMEKEK NAPIRENDJÉNEK ÖSSZEHANGOLÁSA

Dr. Dénes Ivett orvos, bababarát alvástanácsadó, baba-mama kapcsolati szakember előadása a gyermekek napirendjének összehangolásáról.

+1 BÓNUSZ: 5000 Ft kedvezmény az egyéni konzultáció árából

A kurzus résztvevőinek lehetőséget biztosítok egy egyszeri kedvezményes online konzultációra, melynek díja 20.000 Ft helyett 15.000 Ft.

Miért érdemes most csatlakoznod?

  1. A kistestvér érkezésére érdemes már a szülés előtt felkészülni. Ebben a felkészülésben pedig nagy segítség a gyermekpszichológiai támogatás.
  2. Most csatlakozhatsz a kurzus zárt támogató Facebook csoportjához, ahol év végéig (2021. december 31-ig) bármikor kérdezhetsz tőlem. (Anonim módon is úgy, hogy emailben elküldöd a kérdésed) Így a kezdeti nehéz időszakban rendelkezésre áll a folyamatos gyermekpszichológiai segítség.
  3.  A kurzusra január 17. vasárnap éjfélig lehet jelentkezni! Legközelebb csak júliusban indul újra. Ha addig megszületik a gyermeked, már lemaradsz várandósság alatti és a kezdeti időszakban nyújtott segítségről.
.

Mit kapsz egy egyszeri 50 perces konzultáció áráért?

11.900 Ft
  • 8 komplex fejezet
  • Ajándék: Dr. Dénes Ivett előadása
  • Támogató Facebook közösség
  • 5000 Ft kedvezmény egy 1.5 órás konzultáció díjából

Jelentkezési határidő:

nap
óra
perc
másodperc
  • A programhoz kettő évig garantáltan hozzáférsz! Így bármikor újra megnézheted és megismételheted a tanultakat.
  • Az ajándékokat letöltheted a kurzus zárt felületéről!

Kattints a megrendelés gombra és a bejövő oldalon töltsd ki a megrendelő űrlapot, válassz fizetési módot, majd kattints a “Kérem a kurzust!” gombra! Ezután fizesd ki a kurzus árát! A bankkártyás fizetésre kattintva azonnal tudsz is fizetni az OTP Simple biztonságos fizetési felületén. 

A sikeres fizetés után azonnal aktiválódik a hozzáférésedet a kurzus zárt oldalához, ahol eléred a videókat és külön emailben megkapod a zárt Facebook csoport linkjét.

A kurzust  csak bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni.

A bankkártyás fizetési gombra kattintva azonnal tudsz is fizetni az OTP Simple biztonságos fizetési felületén.

Az OTP Simple által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Néha előfordul, hogy technikai okok miatt megszakad a banki fizetés folyamata. 

Ebben az esetben kérlek írj egy emailt az info@bojtiandrea.hu címre és lehetőséged van utalni is. A kurzus felületéhez a hozzáférést manuálisan állítjuk be.

A Tudatos felkészülés a kistestvér érkezésére kurzusom anyagait  egy zárt felületen fogod tudni elérni, ahová felhasználónév és jelszó megadásával fogsz tudni bejelentkezni. Az egyedi hozzáférésedet és a  Facebook támogató csoport elérhetőségét e-mailben fogom elküldeni neked a sikeres fizetés után.

Bankkártyás fizetés választása esetén a tranzakció a külső banki partner (OTP Simple) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod a számlát és a kurzushoz való hozzáférésedet is.

A Tudatos felkészülés a kistestvér érkezésére kurzust kettő évig érheted el a kurzus zárt felületén. Ezidő alatt bármikor hozzáférhetsz és tanulhatsz belőle.

Ez természetes. Bármilyen kérdésed is adódik a Tudatos felkészülés a kistestvér érkezésére kurzusom alatt, itt leszek, hogy segítselek, támogassalak. E-mailben (info@bojtiandrea.hu) bármikor felteheted a kérdéseidet, és én rövid időn belül személyesen fogok neked válaszolni. 🙂

Tudtad, hogy 7 napos 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok erre a kurzusra?! 

Ha úgy érzed, nem adott semmi pluszt neked ez a kurzus, akkor csak írsz nekem egy e-mailt 7 napon belül, és én visszafizetem neked a tanfolyam árát.

2011-2020 © bojtiandrea.hu  Minden jog fenntartva! A böngészés és bankkártyás fizetés biztonságát SSL védelem garantálja.

Simplepay Bankcard Logos Left