gyermeknevelés

A gyermekneveléshez mindenki ért…de legalábbis mindenki szereti azt gondolni, hogy ért hozzá.

10 év szakmai tapasztalattal én azt gondolom, hogy egy felelős szülő tájékozódik és igyekszik a legjobb tudása szerint végiggondolni milyen elvek alapján szeretné nevelni a gyermekét, milyen értékeket tart fontosnak. Mindezt kellő rugalmassággal a család igényeihez igazítva!

Ezen az oldalon számos aspektusból írok a gyermeknevelésről. Szeretném, ha szélesíteni tudnád a látókörödet az itt olvasottak alapján!

pozitív gyermekpszichológia makacsság kezelése

Így kezeld a makacs gyereket! Pozitív gyermekpszichológia a gyakorlatban.

Te is állandóan azon gondolkozol, hogyan tudnál szót érteni a gyerekkel? Sokat makacskodik és nem fogad szót? Ugye tudod, hogy a határok feszegetése az egész gyermekkort végigkíséri? Ebben a cikkben 3 olyan gyermekpszichológiai alapelvet osztok meg veled, melyek minden életkorban érvényesek! Nézd meg a témáról az előadásomat is!

ELOLVASOM
napirend

A napirend mint gyermeknevelési eszköz

Tudtad, hogy egy jó napirend kialakítása alapvetően fontos, ha szeretnéd kiegyensúlyozottan nevelni a gyermeked? Ebben a cikkben arról írok, hogyan lehet rugalmasan, de mégis következetesen és kiszámíthatóan szervezni a családi élet ritmusát (napirendjét).

ELOLVASOM

Tetszett a cikk?

Akkor kérd az INGYENES Gyermekpszichológiai Magazin Hírlevelet és én minden hónapban elküldöm neked a legfrissebb híreket, cikkeket és különleges ajánlatokat a Gyermekpszichológus BLOG-tól!

Témák

Legfrissebbek

közösség