Utazás gyerekkel. Mire figyeljünk? – Élő beszélgetés Harmincz Ritával

Egy személyes történetet osztanék meg veled, ha nem bánod. 😊 Harmincz Ritát, a A sárga ruhás lány -t még jó 10 évvel ezelőtt ismertem meg. Együtt dolgoztak a férjemmel egy nagy multinál.

Akkoriban sokat cimbiztünk így együtt. Sosem felejtem el a bizonyos estét. A pesti lakásában boroztunk, amikor egyszercsak azt mondta: Srácok, eladtam a lakást, világgá megyek! Hirtelen azt sem tudtuk mit mondjunk erre, de aztán rájöttünk, ez nem vicc.

Rita szedte a sátorfáját, felvette a sárga ruháját, és elindult egy hátizsákkal. Első körben Indonéziába. Mi azóta is követjük a kalandjait, voltunk az előadásán. Elképesztő sztorikat megélt, és ami még izgalmasabb, hogy közben született egy gyermeke is. Most ismét sikerült személyesen találkoznunk. A viszontlátás öröme azt hiszem az arcunkra van írva.

Azt találtuk ki, hogy a most megjelent Keleti Mesék könyve kapcsán csinálunk egy közös élőt, amiben én jól kikérdezem, milyen kisgyermekkel utazni. Engem is nagyon érdekel minden tipp, trükk.

névtelen terv (31)

Neked birka türelmed van?

Sok szülő azt gondolja, hogy a „jó szülőség” mércéje az, mennyire van minden áron türelme a gyerekéhez.

ingyenes kurzus

A te gyermeked

web fooldal 6 ingyenkurz (1)
  • Tud türelmesen várakozni vagy úgy érzed túl hamar türelmetlenné válik?
  • Eljátszik szépen egyedül vagy folyton csak téged nyaggat, hogy játssz vele?
  • Hagyja, hogy nyugodtan telefonálj és válts néhány szót egy másik felnőttel vagy állandóan közbeszól?

Ha így érzed, akkor neked készítettem el az „Így tanítsd türelemre a gyermeked” INGYENES online gyermekpszichológiai kurzust. Kattints a gombra és töltsd le.

ÉRDEKELNEK AZ ÚJDONSÁGOK?

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

A legfrissebb gyermekpszichológiai hírek személyesen tőlem!