Utazás gyerekkel. Mire figyeljünk? – Élő beszélgetés Harmincz Ritával

Egy személyes történetet osztanék meg veled, ha nem bánod. 😊 Harmincz Ritát, a A sárga ruhás lány -t még jó 10 évvel ezelőtt ismertem meg. Együtt dolgoztak a férjemmel egy nagy multinál.

Akkoriban sokat cimbiztünk így együtt. Sosem felejtem el a bizonyos estét. A pesti lakásában boroztunk, amikor egyszercsak azt mondta: Srácok, eladtam a lakást, világgá megyek! Hirtelen azt sem tudtuk mit mondjunk erre, de aztán rájöttünk, ez nem vicc.

Rita szedte a sátorfáját, felvette a sárga ruháját, és elindult egy hátizsákkal. Első körben Indonéziába. Mi azóta is követjük a kalandjait, voltunk az előadásán. Elképesztő sztorikat megélt, és ami még izgalmasabb, hogy közben született egy gyermeke is. Most ismét sikerült személyesen találkoznunk. A viszontlátás öröme azt hiszem az arcunkra van írva.

Azt találtuk ki, hogy a most megjelent Keleti Mesék könyve kapcsán csinálunk egy közös élőt, amiben én jól kikérdezem, milyen kisgyermekkel utazni. Engem is nagyon érdekel minden tipp, trükk.

ingyenes kurzus

A te gyermeked

web fooldal 6 ingyenkurz (1)
  • Tud türelmesen várakozni vagy úgy érzed túl hamar türelmetlenné válik?
  • Eljátszik szépen egyedül vagy folyton csak téged nyaggat, hogy játssz vele?
  • Hagyja, hogy nyugodtan telefonálj és válts néhány szót egy másik felnőttel vagy állandóan közbeszól?

Ha így érzed, akkor neked készítettem el az „Így tanítsd türelemre a gyermeked” INGYENES online gyermekpszichológiai kurzust. Kattints a gombra és töltsd le.

ÉRDEKELNEK AZ ÚJDONSÁGOK?

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

A legfrissebb gyermekpszichológiai hírek személyesen tőlem!