MEGJELENT! Különleges barátok mesekönyv (az én ajánlásommal)

Megjelent Berkeiné T. Petra Különleges barátok c. érzékenyítő mesekönyve, ami az ovis/kisiskolás korosztály számára segít közelebb hozni a sérült gyermekek világát.

Petra maga is egy különleges kislány édesanyja. Az Instán tudjátok a családjuk életét követni Olíviával az élet néven. A mesekönyv összes bevételét Olívia fejlesztésére költik, valamint sérült gyermekeket támogató szervezetek kapják. (Megrendeléssel kapcsolatban ide írjatok a szerzőnek: kulonlegesbaratok@gmail.com)

Az a megtiszteltetés ért, hogy én írhattam ajánlót a könyv borítójára.

Klinikai gyermek- és ifjúságpszichológusként pályafutásom kezdete óta dolgozom sérült, beteg gyermekekkel és családjaikkal. Látom, milyen nehéz az a lelki teher, és a társadalmi kirekesztettség, amivel nap mint nap szembesülnek ezek a családok. Ezen könnyíteni úgy tudunk, ha már egészen kicsi koruktól elfogadásra neveljük gyermekeinket. Berkeiné T. Petra Különleges barátok c. mesekönyve egy igazán hiánypótló érzékenyítő olvasmány a kisgyermekek számára. A benne olvasható történeteken keresztül a legkisebbek is megismerhetik a különleges gyermekeket, és a szülők is kapnak egy mankót ahhoz, hogyan beszélgessenek gyermekeikkel az elfogadásról.Mert a világban sokan vagyunk sokfélék és a másság elfogadása, a sérült gyermekek valódi integrálása a társadalomba csak akkor működhet igazán sikeresen, ha a felnövekvő generációk gyermekei már ismerik és nyitottak erre a sokszínűségre.

névtelen terv (31)

Neked birka türelmed van?

Sok szülő azt gondolja, hogy a „jó szülőség” mércéje az, mennyire van minden áron türelme a gyerekéhez.

ingyenes kurzus

A te gyermeked

web fooldal 6 ingyenkurz (1)
  • Tud türelmesen várakozni vagy úgy érzed túl hamar türelmetlenné válik?
  • Eljátszik szépen egyedül vagy folyton csak téged nyaggat, hogy játssz vele?
  • Hagyja, hogy nyugodtan telefonálj és válts néhány szót egy másik felnőttel vagy állandóan közbeszól?

Ha így érzed, akkor neked készítettem el az „Így tanítsd türelemre a gyermeked” INGYENES online gyermekpszichológiai kurzust. Kattints a gombra és töltsd le.

ÉRDEKELNEK AZ ÚJDONSÁGOK?

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

A legfrissebb gyermekpszichológiai hírek személyesen tőlem!