MEGJELENT! Különleges barátok mesekönyv (az én ajánlásommal)

Megjelent Berkeiné T. Petra Különleges barátok c. érzékenyítő mesekönyve, ami az ovis/kisiskolás korosztály számára segít közelebb hozni a sérült gyermekek világát.
érzékenyítő mesekönyv

Megjelent Berkeiné T. Petra Különleges barátok c. érzékenyítő mesekönyve, ami az ovis/kisiskolás korosztály számára segít közelebb hozni a sérült gyermekek világát.

Petra maga is egy különleges kislány édesanyja. Az Instán tudjátok a családjuk életét követni Olíviával az élet néven. A mesekönyv összes bevételét Olívia fejlesztésére költik, valamint sérült gyermekeket támogató szervezetek kapják. (Megrendeléssel kapcsolatban ide írjatok a szerzőnek: kulonlegesbaratok@gmail.com)

Az a megtiszteltetés ért, hogy én írhattam ajánlót a könyv borítójára.

Klinikai gyermek- és ifjúságpszichológusként pályafutásom kezdete óta dolgozom sérült, beteg gyermekekkel és családjaikkal. Látom, milyen nehéz az a lelki teher, és a társadalmi kirekesztettség, amivel nap mint nap szembesülnek ezek a családok. Ezen könnyíteni úgy tudunk, ha már egészen kicsi koruktól elfogadásra neveljük gyermekeinket. Berkeiné T. Petra Különleges barátok c. mesekönyve egy igazán hiánypótló érzékenyítő olvasmány a kisgyermekek számára. A benne olvasható történeteken keresztül a legkisebbek is megismerhetik a különleges gyermekeket, és a szülők is kapnak egy mankót ahhoz, hogyan beszélgessenek gyermekeikkel az elfogadásról.Mert a világban sokan vagyunk sokfélék és a másság elfogadása, a sérült gyermekek valódi integrálása a társadalomba csak akkor működhet igazán sikeresen, ha a felnövekvő generációk gyermekei már ismerik és nyitottak erre a sokszínűségre.

Szeretnéd jobban megérteni gyermeked lelkivilágát?

Nézd meg, hogyan segít neked ebben A magabiztos szülők iskolája!
Népszerű!

Tetszett a cikk?

Akkor kérd az INGYENES Gyermekpszichológiai Magazin Hírlevelet és én minden hónapban elküldöm neked a legfrissebb híreket, cikkeket és különleges ajánlatokat a Gyermekpszichológus BLOG-tól!

Megosztom:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn