#Billenját te is! Vajon változnak majd a fogyasztási szokásaink a COVID-19 után?

Vajon hogyan tudunk majd egy fenntarthatóbb életet élni a karantén után? Lesz egyáltalán tanulsága a történteknek a környezetvédelemre? @gyermekpszichologusblog instagram oldala!

Én személy szerint nagy előrelépésnek tartom a családunkban azt, ahogyan feltaláltuk magunkat itthon, megláttuk a mikrokörnyezetünk szépségeit. Ha visszanézitek a falamat akkor a #karanténbanagyerekekkel kihívásomban néhány élményünket meg is osztottam veletek!
Sokkal mélyebb barátságot kötöttünk a szomszédokkal és segítettük egymást a hétköznapokban.

Sajnos a #zerowaste törekvéseink egy kicsit háttérbe szorultak, mert több csomagolt ételt és tisztítószert vettünk mint ezelőtt. Ugyanakkor sokkal kevesebb dolgot vásároltunk meg!! Szeretnénk a jó dolgokat megtartani és egy év múlva is ugyanezt elmondani! 😊

Kövess az Intsagramon is!

névtelen terv (1)

9 jel, hogy a kamasz gyermeked bajban van

Ne gondold, hogy az a jó, ha kamaszkorú gyermeked soha nem lázad vagy a legjobb barátjaként kezel. A serdülőkori identitáskrízis egy megúszhatatlan változás a család életében. Akárcsak a dackorszak idején, itt is szélsőséges érzelmi állapotok

ingyenes kurzus

A te gyermeked

web fooldal 6 ingyenkurz (1)
  • Tud türelmesen várakozni vagy úgy érzed túl hamar türelmetlenné válik?
  • Eljátszik szépen egyedül vagy folyton csak téged nyaggat, hogy játssz vele?
  • Hagyja, hogy nyugodtan telefonálj és válts néhány szót egy másik felnőttel vagy állandóan közbeszól?

Ha így érzed, akkor neked készítettem el az „Így tanítsd türelemre a gyermeked” INGYENES online gyermekpszichológiai kurzust. Kattints a gombra és töltsd le.

ÉRDEKELNEK AZ ÚJDONSÁGOK?

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!

A legfrissebb gyermekpszichológiai hírek személyesen tőlem!